Tájékoztató

Aktuális hírek

Adatkezelési tájékoztató

 

A www.ujotthonod.hu oldalon regisztrálók az alábbi adatvédelmi szabályzatból ismerhetik meg a személyes adataik kezelésére, az adatkezelés céljára és jogalapjára, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyékre, valamint az adatkezelés időtartamára vonatkozó szabályokat, továbbá azon személyek körét, akik megismerhetik a kezelt adatokat.

Adatkezelési gyakorlatunk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényen alapszik.

1. A kezelt adatok köre
név; jelszó; felhasználónév; e-mail cím
A látogató a honlapon történő regisztráció elküldésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adatait Hegyközi Enikő (cégnév) 6771 Szeged, Újvilág utca 43. (székhely) jelen tájékoztatóban meghatározott céllal kezelje.

2. Az adatkezelés célja
Hegyközi Enikő, ev. adószám: 67418899-1-26, 6771 Szeged Újvilág utca 43 (székhely) online szolgáltatásainak nyújtása (online szolgáltatások részletesen: www.ujotthonod.hu).

3. Az adatkezelés jogalapja a regisztrálók önkéntes hozzájárulásán alapul.

4. Az adatkezelés időtartama
Az adatkezelés a regisztráció elküldésének napján kezdődik és a regisztrációhoz való hozzájárulás visszavonásáig tart.

5. A honlap üzemeltetője
Hegyközi Enikő (cégnév) 6771 Szeged Újvilág utca 43. (székhely). A látogatók által megadott személyes adatokat a harmadik személynek nem továbbítja.

6. Az érintettek jogai
A regisztráló bármikor jogosult tájékoztatást kérni Hegyközi Enikő, ev. adószám: 67418899-1-26, 6771 Szeged Újvilág utca 43. (székhely) által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. A regisztráció és a személyes adatok törlését a regisztrált felhasználók a hegykozi.eniko@ujotthonod.hu email címre megküldött levélben kérhetik. Hegyközi Enikő a törlésre vonatkozó kérelem megérkezésétől számított 15 napon belül eleget tesz a kérelemben foglaltaknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük