Hegyközi Enikő

Bárki kerülhet, élete során olyan élethelyzetbe, amikor ingatlant szeretne eladni, illetve vásárolni. Egyesek életében 1-2-szer, míg másoknak ilyen alkalom többször is megadatik, de valójában mégsem egy heti, vagy havi rendszerességgel történő változásról beszélünk.

Ha Ön is került már ilyen helyzetbe, akkor bizonyára megtapasztalta, hogy az állandóan változó ingatlanpiaci viszonyok, a kereslet és kínálat alakulását befolyásoló tényezők, a földrajzi elhelyezkedés és az infrastruktúra nagymértékben meghatározza az adott ingatlan eladási feltételeit.

Nehéz eligazodni ezen a piacon, nem könnyű átlátni a kereslet és kínálat alakulását és a jogszabályi hátteret.

Szakképzett, okleveles ingatlanközvetítőként és értékbecslőként azt tartom szem előtt, hogy ügyfeleim igényeit figyelembe véve, a piaci változásokat követve megtaláljam a lehető legjobb megoldást ingatlan vásárlással és eladással kapcsolatosan.

Munkám során különösen fontosnak tartom, hogy ne csak egy ingatlant vásároljon ügyfelem, hanem egy olyan otthont, ahol igazán jól érzi magát és ahova mindig jó haza térni!

A háttérben dolgozó kiváló szakemberek segítségével igyekszünk ügyfeleinknek minél több területen segítséget nyújtani az alábbi szolgáltatásokkal:

  • ingyenes hitelügyintézés, szaktanácsadás
  • költöztetés (háztól házig szolgálatatás, garanciával)
  • felújítás (festés, tapétázás, fürdőszoba-konyha felújítás, burkolás)
  • Fundamenta Lakáskassza teljes körű ügyintézés
  • konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi tervezése, kivitelezése
  • energetikai tanúsítvány
  • nyílászárók cseréje
  • épületek bontása, törmelék elszállítása

Elérhetőségek
  • Mobil : 06/20/665-1672

Üzenet küldése

GDPR Megállapodás *

Loading...
 

Szeged- Petőfi-telep elején kiadó lakás!

Kiadó
70,000 Ft - Társasházi téglalakás

Szeged- Petőfi-telep elején 1,5 szobás igényes lakás egy családi házban külön bejárattal kiadó!   A lakás elosztása jó, mert a két szoba külön bejárattal rendelkezik.…

Ingatlan leírása
55 m2 2 Szoba 1 Fürdőszoba

Szeged Belvárosi 60 m2-es lakás eladó

Eladó
23,000,000 Ft - Társasházi téglalakás

Szeged Belvárosban a Juhász Gyula utcában vált eladóvá ez a 60 m2-es  magasföldszinti felújítandó tégla építésű lakás korrekt áron! Az ingatlan 5 lakásos társasházban található.…

Ingatlan leírása
60 m2 1 Hálószoba 1 Fürdőszoba

Zákányszéki felújított tanya eladó

Eladó
12,900,000 Ft - Tanya

Szegedtől 16 km-re, Zákányszéken, csendes nyugodt helyen 2 lakó szobás, 90 négyzetméteres tanya eladó. Az épület felújított, a helyiségek teknő szigetelést kaptak, falak részben újralettek…

Ingatlan leírása
90 m2 2 Szoba 1 Fürdőszoba 1 Garázs