Hegyközi Enikő

Bárki kerülhet, élete során olyan élethelyzetbe, amikor ingatlant szeretne eladni, illetve vásárolni. Egyesek életében 1-2-szer, míg másoknak ilyen alkalom többször is megadatik, de valójában mégsem egy heti, vagy havi rendszerességgel történő változásról beszélünk.

Ha Ön is került már ilyen helyzetbe, akkor bizonyára megtapasztalta, hogy az állandóan változó ingatlanpiaci viszonyok, a kereslet és kínálat alakulását befolyásoló tényezők, a földrajzi elhelyezkedés és az infrastruktúra nagymértékben meghatározza az adott ingatlan eladási feltételeit.

Nehéz eligazodni ezen a piacon, nem könnyű átlátni a kereslet és kínálat alakulását és a jogszabályi hátteret.

Szakképzett, okleveles ingatlanközvetítőként és értékbecslőként azt tartom szem előtt, hogy ügyfeleim igényeit figyelembe véve, a piaci változásokat követve megtaláljam a lehető legjobb megoldást ingatlan vásárlással és eladással kapcsolatosan.

Munkám során különösen fontosnak tartom, hogy ne csak egy ingatlant vásároljon ügyfelem, hanem egy olyan otthont, ahol igazán jól érzi magát és ahova mindig jó haza térni!

A háttérben dolgozó kiváló szakemberek segítségével igyekszünk ügyfeleinknek minél több területen segítséget nyújtani az alábbi szolgáltatásokkal:

  • ingyenes hitelügyintézés, szaktanácsadás
  • költöztetés (háztól házig szolgálatatás, garanciával)
  • felújítás (festés, tapétázás, fürdőszoba-konyha felújítás, burkolás)
  • Fundamenta Lakáskassza teljes körű ügyintézés
  • konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi tervezése, kivitelezése
  • energetikai tanúsítvány
  • nyílászárók cseréje
  • épületek bontása, törmelék elszállítása

Elérhetőségek
  • Mobil : 06/20/665-1672

Üzenet küldése

GDPR Megállapodás *

Loading...
 

Szatymazon 2 szobás házrész eladó

Eladó
19,900,000 Ft - Családi ház

Szatymazon a Rákóczi utcában vált eladóvá ez a 70 m2 hasznos alapterületű 2 szobás házrész önálló saját 2263 m2-es rendezett kerttel. Az ingatlan jelenleg teljeskörű…

Ingatlan leírása
70 m2 2 Szoba 1 Fürdőszoba

Kiszomboron 4 szobás családi ház eladó

Eladó
22,999,000 Ft - Családi ház

Kiszomboron vált eladóvá ez nappali + 3 szobás családi ház, 1291 m2-es portán. Az ingatlan téglaépítésű, statikailag stabil és a jó vízszigetelésnek köszönhetően falai teljesen…

Ingatlan leírása
150 m2 4 Szoba 1 Fürdőszoba 2 Garázs